• ** מוצרי החשמל של Selmor ו-Westinghouse **

  • ** משלוח חינם בהזמנה מעל 499 ש"ח **

  • ** יחד ננצח! **

  • ** בואו לבשל איתנו! קבלו ושתפו מתכונים ותמונות עם המוצרים **

בטטות אנטיפסטי מושלמות

מוכנים למנת פתיחה מנצחת שלא תאמינו שתיקח לכם עשר דקות עבודה (בהגזמה)?

דרגת קושי: קל

זמן בישול: 10 דקות

מנות: 3

מוכנים למנת פתיחה מנצחת שלא תאמינו שתיקח לכם עשר דקות עבודה (בהגזמה)?

כל מה שתצטרכו

  • טוסטר אובן גדול סלמור בנפח 34 ליטר בצבע לבן

    טוסטר אובן גדול סלמור בנפח 34 ליטר בצבע לבן

  • בטטה

    3 יחידה בטטה

  • שמן זית

    1 כוס / כוסות מדידה שמן זית

  • בצל סגול

    1 יחידה בצל סגול

  • שמנת חמוצה

    גביע יחידות שמנת חמוצה

  • סומק

    1 כפית / כפיות סומק

  • צ'ילי גרוס

    1 כפית / כפיות צ'ילי גרוס

  • מלח

    1 כפית / כפיות מלח

  • פלפל שחור

    1 כפית / כפיות פלפל שחור

  • פטרוזיליה

    צרור יחידה פטרוזיליה


אופן ההכנה

אופן ההכנה

מבשלים את הבטטות עד לריכוך קל בסיר עם מים רותחים ומלח
מוציאים וחוצים לאורך הבטטה
מניחים על תבנית, מזלפים שמן זית בנדיבות מעל, מלח גס ופלפל שחור ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך חצי שעה.
מוציאים את הבטטות ונותנים להן להתקרר כעשר דקות
בינתיים, קוצצים בצל סגול (אפשר דק, אפשר לפרוסות) ופטרוזיליה מערבבים בקערה שמנת חמוצה, קורט צ׳ילי חריף, קורט סומק ומעט מלח.
מוסיפים לקערה את הבצל והפטרוזיליה ומערבבים.
מניחים מהתערובת מעל כל בטטה
בתיאבון

Shop this post

אהבתם? הנה המוצרים שתרצו בשביל המתכון