מרק עדשים ממכר ומנחם
המעבר לשעון חורף מביא איתו את עונת המרקים!
זה הזמן לנסות את מרק העדשים הממכר שלנו שמחמם את הלב, מלא בטעמים וקל להכנה.
עם בלנדר מוט נוח במיוחד, תוכלו להכין את המרק בקלות, לטחון את כל המרכיבים למרקם חלק, אחיד וחלומי.
המעבר לשעון חורף מביא איתו את עונת המרקים!
זה הזמן לנסות את מרק העדשים הממכר שלנו שמחמם את הלב, מלא בטעמים וקל להכנה.
עם בלנדר מוט נוח במיוחד, תוכלו להכין את המרק בקלות, לטחון את כל המרכיבים למרקם חלק, אחיד וחלומי.
כל מה שתצטרכו
-
בלנדר מוט סלמור להכנת מרקים ממרחים ומזון לתינוקות
-
1 קצוץ יחידה בצל לבן
-
2 קלוף ופרוס יחידה גזר
-
2 קצוצות יחידה שיני שום
-
1 ליטר ליטר מים
-
2 כפות כף / כפות שולחן שמן זית
-
לפי הטעם יחידה מלח
-
לפי הטעם יחידה פלפל שחור
-
לפי הטעם יחידה כורכום
-
לפי הטעם יחידה כמון
-
לפי הטעם יחידה פפריקה
-
1 כוס / כוסות מדידה עדשים
-
אופן ההכנה
אופן ההכנה
במחבת גדולה, חממו שמן זית וטגנו בצל ושום עד שמתחילים להזהיב.
הוסיפו גזר וטגנו עוד מספר דקות.
הוסיפו את העדשים, הנוזל, והתבלינים. הביאו לרתיחה.
הנמיכו את האש ובשלו 20–25 דקות עד שהעדשים רכות והירקות מבושלים.
השתמשו בבלנדר מוט כדי לטחון את המרק למרקם חלק, אחיד, קרמי ומנחם.
תקנו תיבול במלח ופלפל, והגישו חם עם פרוסת לחם טרי