• ** מוצרי החשמל של Selmor ו-Westinghouse **

  • ** משלוח חינם בהזמנה מעל 499 ש"ח **

  • ** יחד ננצח! **

  • ** בואו לבשל איתנו! קבלו ושתפו מתכונים ותמונות עם המוצרים **

מתכון לראמן שתרצו להכין שוב ושוב

ראמן הוא שם לקסם נדיר שגם נראה מדהים וגם בעל טעם אלוהי. ואם גם אתם כמונו חובבי ראמן אמיתיים, קבלו מתכון לאחד שתרצו להכין שוב ושוב

דרגת קושי: בינוני

זמן בישול: 30 דקות

מנות: 2

ראמן הוא שם לקסם נדיר שגם נראה מדהים וגם בעל טעם אלוהי. ואם גם אתם כמונו חובבי ראמן אמיתיים, קבלו מתכון לאחד שתרצו להכין שוב ושוב

כל מה שתצטרכו

  • מחבת חשמלית עם מכסה סלמור בצבע אפור

    מחבת חשמלית עם מכסה סלמור בצבע אפור

  • חזה עוף

    150 גרם חזה עוף

  • שמן שומשום

    3 כף / כפות שולחן שמן שומשום

  • אטריות סובה

    100 גרם אטריות סובה

  • פטריות שיטאקי

    2 יחידה פטריות שיטאקי

  • פולי סויה

    חופן יחידה פולי סויה

  • ביצים

    1 יחידה ביצים

  • רוטב סויה

    לפי העין יחידה רוטב סויה

  • שיני שום

    1 יחידה שיני שום

  • בצל ירוק

    גבעול יחידה בצל ירוק

  • מים

    2 כוס / כוסות מדידה מים

  • שמן קנולה

    1 כף / כפות שולחן שמן קנולה

  • אבקת דאשי

    1 כפית / כפיות אבקת דאשי

  • ג'ינג'ר

    1 יחידה ג'ינג'ר


אופן ההכנה

אופן ההכנה

משרים את החזה עוף בשמן השומשום לשעתיים במקרר
בסיר שמים כף שמן, אבקת דשי, שתי כפות רוטב סויה, חתיכת ג׳ינג׳ר קצוצה ושן שום ומערבבים עד שהטעמים נפתחים.
מוסיפים את המים וטועמים.
במידה והציר תפל להוסיף תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, צ׳ילי חריף).
מכינים את הביצה הקשה (5 דק להכנה רכה)
מכינים את האטריות.
צולים את החזה עוף והפטריות במחבת נפרדת.
מרכיבים את הראמן: ציר הראמן אטריות חזה עוף ביצה ומעל בצל ירוק חתוך דק.
בתיאבוון !

Shop this post

אהבתם? הנה המוצרים שתרצו בשביל המתכון