מתכון לראמן שתרצו להכין שוב ושוב
ראמן הוא שם לקסם נדיר שגם נראה מדהים וגם בעל טעם אלוהי.
ואם גם אתם כמונו חובבי ראמן אמיתיים, קבלו מתכון לאחד שתרצו להכין שוב ושוב
ראמן הוא שם לקסם נדיר שגם נראה מדהים וגם בעל טעם אלוהי.
ואם גם אתם כמונו חובבי ראמן אמיתיים, קבלו מתכון לאחד שתרצו להכין שוב ושוב
כל מה שתצטרכו
-
מחבת חשמלית עם מכסה סלמור בצבע אפור
-
150 גרם חזה עוף
-
3 כף / כפות שולחן שמן שומשום
-
100 גרם אטריות סובה
-
2 יחידה פטריות שיטאקי
-
חופן יחידה פולי סויה
-
1 יחידה ביצים
-
לפי העין יחידה רוטב סויה
-
1 יחידה שיני שום
-
גבעול יחידה בצל ירוק
-
2 כוס / כוסות מדידה מים
-
1 כף / כפות שולחן שמן קנולה
-
1 כפית / כפיות אבקת דאשי
-
1 יחידה ג'ינג'ר
אופן ההכנה

אופן ההכנה
משרים את החזה עוף בשמן השומשום לשעתיים במקרר
בסיר שמים כף שמן, אבקת דשי, שתי כפות רוטב סויה, חתיכת ג׳ינג׳ר קצוצה ושן שום ומערבבים עד שהטעמים נפתחים.
מוסיפים את המים וטועמים.
במידה והציר תפל להוסיף תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, צ׳ילי חריף).
מכינים את הביצה הקשה (5 דק להכנה רכה)
מכינים את האטריות.
צולים את החזה עוף והפטריות במחבת נפרדת.
מרכיבים את הראמן: ציר הראמן אטריות חזה עוף ביצה ומעל בצל ירוק חתוך דק.
בתיאבוון !
