עוף ותפוחי אדמה בתנור – הארוחה המושלמת .
קבלו שדרוג מטורף לארוחת הצהריים המושלמת .
קבלו שדרוג מטורף לארוחת הצהריים המושלמת .
כל מה שתצטרכו
-
AirGrill תנור חשמלי ביתי באוויר חם מכירה מוקדמת
-
שלם יחידה עוף
-
2 יחידות בצל לבן
-
6 יחידות תפוח אדמה
-
4 יחידות שיני שום
-
1 כוס / כוסות מדידה שמן זית
-
רבע כוס כוס / כוסות מדידה מים
-
1 כפית / כפיות פפריקה
-
חצי כפית כפית / כפיות כורכום
-
חצי כפית כפית / כפיות פלפל שחור
-
1 כפית / כפיות מלח
-
1 כפית / כפיות כמון
-
1 כפית / כפיות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה

אופן ההכנה
שוטפים את העוף ומייבשים אותו במסננת או מנגבים היטב, כדי לאפשר ליתר החומרים להידבק אליו
מערבבים בקערה גדולה את השום, השמן והתבלינים. מכניסים את העוף לקערה ומכסים אותו טוב טוב בתערובת ושמים אותו לספוג את הטעמים במקרר למשך כמה שעות- כמה שיותר יותר טוב!
בינתיים, מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מסדרים את פרוסות הבצל בתחתית התבנית. מוסיפים את העוף ואת פרוסות תפוחי האדמה
אופים בתנור במשך שעה עד שהעוף מזהיב
בתאבון
