פיצה
כל מה שתצטרכו
-
מכשיר להכנת פיתות ופיצות סלמור עם תרמוסטט
-
1 קילוגרם קמח לבן
-
2 כף / כפות שולחן שמרים
-
2 כף / כפות שולחן סוכר
-
1 כף / כפות שולחן מלח
-
רבע כוס / כוסות מדידה שמן קנולה
-
3/4 2 כוס / כוסות מדידה מים
אופן ההכנה
![](https://www.selmor.co.il/wp-content/uploads/2024/06/Screen-Shot-2024-06-10-at-10.49.00.png)
![](https://www.selmor.co.il/wp-content/uploads/2024/06/Screen-Shot-2024-06-10-at-10.49.00.png)
אופן ההכנה
- 1 ללוש במיקסר או ידני 10 דק במהירות בינונית נמוכה לעטוף את הבצק בשמן ולהתפיח שעה.
- 2 לחלק את הבצק לארבע כדורים ולרדד אותם לעיגולים. על הבצק המרודד למרוח רוטב עגבניות, גבינה, ואת כל התוספות האהובות.
- 3 להדליק את המכשיר, לשמן במעט שמן, להכניס את הפיצה לכ-7 דקות עד הזהבה של הבצק. לעשות פו ולהנות!
![Shop this post](https://www.selmor.co.il/wp-content/themes/selmor/dist/images/su-chef/shop_this_post_7830bfb1.jpg)
![Shop this post](https://www.selmor.co.il/wp-content/themes/selmor/dist/images/su-chef/shop_this_post_7830bfb1.jpg)