פירה בטטה כמו במסעדות.
כנסו ונגלה לכן את הדרך להגיע למרקם וטעם מושלם.
מבטיחים שתודו לנו אח"כ
כנסו ונגלה לכן את הדרך להגיע למרקם וטעם מושלם.
מבטיחים שתודו לנו אח"כ
כל מה שתצטרכו
-
בלנדר מוט מיתפרק סלמור
-
2-3 יחידה בטטה
-
1 כפית / כפיות מלח
-
חצי כפית כפית / כפיות אגוז מוסקט
-
1 כף / כפות שולחן שמן זית
אופן ההכנה

אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר
מקלפים וחותכים את הבטטה לקוביות בינוניות
מוסיפים את קוביות הבטטה לסיר המים
כשנעשה רך מסננים את המים
מחזירים את הבטטה לסיר
וטוחנים עם בלנדר מוט למרקם אחיד
מוסיפים את השמן, מלח ואגוז מוסקט לפי הטעם.
בתאבון
