קציצות עוף רכות וטעימות שכולם אוהבים
מתכון מושלם שכולם אוהבים
מתכון מושלם שכולם אוהבים
כל מה שתצטרכו
-
בלנדר דיגיטלי מקצועי Westinghouse | הפעלה בטאצ' | 1600W
-
500 גרם קצוץ גרם עוף
-
1 יחידה בצל לבן
-
1 יחידה תפוח אדמה
-
2 פרוסות ללא הקרום יחידה לחם
-
חופן כוסברה קצוצה יחידות זרעי כוסברה
-
חופן פטרוזיליה קצוצה יחידות פטרוזיליה
-
1 כפית / כפיות אבקת סודה לשתיה
-
1 כפית / כפיות מלח
-
1 כפית / כפיות פלפל שחור
-
1 כפית / כפיות כורכום
-
1 כפית / כפיות פפריקה
-
1 כפית / כפיות בהרט
-
1 יחידה ביצים
-
1 כף / כפות שולחן שמן זית
-
10 שיני שום קצוצות יחידה שום ותבלינים
-
קורט טיפה / טיפות סוכר
-
בקבוק יחידה רוטב עגבניות
אופן ההכנה

אופן ההכנה
לקציצות- במעבד מזון, טחנו היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
כסו את הקערה וצננו במקרר למשך 15 דקות .
לאחר קירור הבלילה צרו קציצות וטגנו אותם במחבת רחבה עד להזהבה.
לרוטב -באותה מחבת בה טיגנתם את הקציצות, הוסיפו את השום והסוכר
לאחר הזהבה הוסיפו את רוטב העגבניות ותבלו את הרוטב לפי הטעם במלח, פלפל, בהרט, פפריקה וכורכום.
הביאו לרתיחה והוסיפו את הקציצות המטוגנות לרוטב.
כסו את הסיר בחצי מכסה ובשלו על אש נמוכה עד לקבלת קציצות רכות ורוטב סמיך.
