תבשיל בסיר אחד – פשוט קל ומלא טעם !
לכבוד יום השעועית הבינלאומי, אנחנו מביאים לכם מתכון מושלם שמתבשל בקלות בסיר בישול איטי.
השילוב של שעועית מזינה, גרונות ותבלינים מדויקים יוצר מנה שמחממת את הלב והנשמה.
בכל ביס, תרגישו את החיבור לטבע ואת תחושת הבית💚
לכבוד יום השעועית הבינלאומי, אנחנו מביאים לכם מתכון מושלם שמתבשל בקלות בסיר בישול איטי.
השילוב של שעועית מזינה, גרונות ותבלינים מדויקים יוצר מנה שמחממת את הלב והנשמה.
בכל ביס, תרגישו את החיבור לטבע ואת תחושת הבית💚
כל מה שתצטרכו
-
סיר בישול איטי סלמור סיר מעוצב מסדרת יהלום כ-6 ליטר
-
3 כוס / כוסות מדידה שעועית לבנה
-
1.5 קילוגרם גרונות הודו
-
1 חתוכה גס יחידה עגבניות
-
2 שיני שום יחידה שום ותבלינים
-
2 חתוכים גס יחידה תפוח אדמה
-
כמה יחידות יחידה עלי מנגולד
-
1/2 כוס כוס / כוסות מדידה שמן קנולה
-
1/2 כף כף / כפות שולחן כמון
-
כף שטוחה כף / כפות שולחן מלח
-
כף שטוחה כף / כפות שולחן אבקת מרק עוף
-
כף שלמה כף / כפות שולחן פפריקה
-
כף שלמה כף / כפות שולחן כורכום
אופן ההכנה

אופן ההכנה
הניחו את כל המרכיבים בסיר הבישול האיטי
הוסיפו את השמן והתבלינים, כסו במים ותנו לזמן לעשות את שלו
אחרי כמה שעות – מחכה לכם סיר עמוס בטעמים עמוקים וניחוחות שקשה לעמוד בפניהם
