פסטה ברוטב רוזה קוטג׳ עשירה בחלבון
ידעתם שאפשר להכפיל את הערך התזונתי של הפסטה בבית בלי להתפשר על הטעם?
המרכיב הסודי למנת פסטה עשירה בחלבון הוא - קוטג׳.
כן, כן קראתם נכון!
רוטב רוזה מקוטג׳ שיוצא קרמי ומפנק.
הטריק הוא לשלב את הקוטג', לתוך הרוטב בעזרת בלנדר מוט.
והתוצאה? קרם רוזה קטיפתי, טעים ועשיר בחלבון.
ידעתם שאפשר להכפיל את הערך התזונתי של הפסטה בבית בלי להתפשר על הטעם?
המרכיב הסודי למנת פסטה עשירה בחלבון הוא - קוטג׳.
כן, כן קראתם נכון!
רוטב רוזה מקוטג׳ שיוצא קרמי ומפנק.
הטריק הוא לשלב את הקוטג', לתוך הרוטב בעזרת בלנדר מוט.
והתוצאה? קרם רוזה קטיפתי, טעים ועשיר בחלבון.
כל מה שתצטרכו
-
בלנדר דיגיטלי מקצועי Westinghouse | הפעלה בטאצ' | 1600W
-
חבילה יחידה פסטה
-
קופסאת שימורים 1 יחידה עגבניות
-
4 שיני שום קצוצות יחידות שום ותבלינים
-
חופן יחידה בזיליקום
-
קופסאת 9% יחידה קוטג׳
-
פרמזן מגורר יחידה פרמזן
-
2 כף / כפות שולחן שמן זית
-
2 כף / כפות שולחן מלח
-
1/4 - אופציונלי כפית / כפיות צ'ילי גרוס
אופן ההכנה

אופן ההכנה
מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שומרים ¼ כוס ממי הבישול ומסננים.
מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
מוסיפים את עגבניות, הבזיליקום והתבלינים. מבשלים על אש נמוכה כ־10 דקות, עד לצמצום הנוזלים.
מעבירים את הרוטב החם לבלנדר, מוסיפים את הקוטג' ואת מי הבישול של הפסטה וטוחנים עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
מחזירים את הרוטב לסיר, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומבשלים יחד עוד כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט ומצפה את הפסטה.
מפזרים מעל פרמזן מגורר אם רוצים, ומגישים חם.
