• ** מוצרי החשמל של Selmor ו-Westinghouse **

  • ** משלוח חינם בהזמנה מעל 499 ש"ח **

  • ** יחד ננצח! **

  • ** בואו לבשל איתנו! קבלו ושתפו מתכונים ותמונות עם המוצרים **

פסטה ברוטב רוזה קוטג׳ עשירה בחלבון

ידעתם שאפשר להכפיל את הערך התזונתי של הפסטה בבית בלי להתפשר על הטעם? המרכיב הסודי למנת פסטה עשירה בחלבון הוא - קוטג׳. כן, כן קראתם נכון! רוטב רוזה מקוטג׳ שיוצא קרמי ומפנק. הטריק הוא לשלב את הקוטג', לתוך הרוטב בעזרת בלנדר מוט. והתוצאה? קרם רוזה קטיפתי, טעים ועשיר בחלבון.

דרגת קושי: בינוני

זמן בישול: 20 דקות

מנות: 1

ידעתם שאפשר להכפיל את הערך התזונתי של הפסטה בבית בלי להתפשר על הטעם? המרכיב הסודי למנת פסטה עשירה בחלבון הוא - קוטג׳. כן, כן קראתם נכון! רוטב רוזה מקוטג׳ שיוצא קרמי ומפנק. הטריק הוא לשלב את הקוטג', לתוך הרוטב בעזרת בלנדר מוט. והתוצאה? קרם רוזה קטיפתי, טעים ועשיר בחלבון.

כל מה שתצטרכו

  • בלנדר דיגיטלי מקצועי Westinghouse | הפעלה בטאצ'  | 1600W

    בלנדר דיגיטלי מקצועי Westinghouse | הפעלה בטאצ' | 1600W

  • פסטה

    חבילה יחידה פסטה

  • עגבניות

    קופסאת שימורים 1 יחידה עגבניות

  • שום ותבלינים

    4 שיני שום קצוצות יחידות שום ותבלינים

  • בזיליקום

    חופן יחידה בזיליקום

  • קוטג׳

    קופסאת 9% יחידה קוטג׳

  • פרמזן

    פרמזן מגורר יחידה פרמזן

  • שמן זית

    2 כף / כפות שולחן שמן זית

  • מלח

    2 כף / כפות שולחן מלח

  • צ'ילי גרוס

    1/4 - אופציונלי כפית / כפיות צ'ילי גרוס


אופן ההכנה

אופן ההכנה

מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שומרים ¼ כוס ממי הבישול ומסננים.
מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
מוסיפים את עגבניות, הבזיליקום והתבלינים. מבשלים על אש נמוכה כ־10 דקות, עד לצמצום הנוזלים.
מעבירים את הרוטב החם לבלנדר, מוסיפים את הקוטג' ואת מי הבישול של הפסטה וטוחנים עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
מחזירים את הרוטב לסיר, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומבשלים יחד עוד כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט ומצפה את הפסטה.
מפזרים מעל פרמזן מגורר אם רוצים, ומגישים חם.

Shop this post

אהבתם? הנה המוצרים שתרצו בשביל המתכון