• ** מוצרי החשמל של Selmor ו-Westinghouse **

  • ** יחד ננצח! **

  • ** בשל המצב הביטחוני יתכנו עיכובים במתן מענה ובזמני המשלוח – עמכם הסליחה **

  • ** בואו לבשל איתנו! קבלו ושתפו מתכונים ותמונות עם המוצרים **

כמו בחופשה בפריז : מתכונים לקרפ צרפתי

עצמו את העיניים, דמיינו שאתם בפריז, את השדרות הרחבות, את חלונות הראווה הנוצצים של השאנז אליזה, את בתי הקפה הקטנים המשקיפים אל הרחובות התוססים, את הסלפי ליד מגדל אייפל ועכשיו שניה לפני שאתם נותנים את הנגיסה הראשונה בקרפ שהכנתם רגע לפני, תריחו את הבצק והשוקולד עם האגוזים וכל התוספות שאתם כלכך אוהבים. וקדימה תתמסרו לתענוג ותהנו מהטעם והחוויה ממש בבית!

כמו בחופשה בפריז : מתכונים לקרפ צרפתי

עצמו את העיניים, דמיינו שאתם בפריז, את השדרות הרחבות, את חלונות הראווה הנוצצים של השאנז אליזה, את בתי הקפה הקטנים המשקיפים אל הרחובות התוססים, את הסלפי ליד מגדל אייפל ועכשיו שניה לפני שאתם נותנים את הנגיסה הראשונה בקרפ שהכנתם רגע לפני,
תריחו את הבצק והשוקולד עם האגוזים וכל התוספות שאתם כלכך אוהבים.
וקדימה תתמסרו לתענוג ותהנו מהטעם והחוויה ממש בבית!

אז לצערנו, אין לנו דרך להביא את השאנז אליזה עד אליכם, אבל מה שאנחנו כן יכולים ומתכוונים לעשות, זה להציע לכם ביס מפריז, או יותר נכון מתכונים לאותו קרפ צרפתי אמיתי (בדיוק כמו שאתם מדמיינים), אותו תוכלו להכין במהירות ובקלות, באמצעות מכשיר חשמלי להכנת קרפים:

כל כך קל ומהיר להגיע לטעמים המדהימים מהם אנחנו נהנים בפריז או במסעדות טובות
המצרכים לקרפ המושלם כוללים:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית סוכר לבן / 2 שקיות סוכר וניל
  • ¼ כפית מלח
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות חלב (או תחליף חלב)
  • 2 כפות חמאה, מומסת
  • כפית תמצית וניל


ותוספות לבחירתכם: שוקולד חם, סירופ מייפל טבעי, סילאן, ריבת חלב, גלידה, אגוזים קצוצים, קצפת, סירופ, חלווה או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים (או שיש לכם בבית).

ועכשיו נעבור להכנה:
ערבבו עם מיקסר את כל המרכיבים, התחילו במהירות נמוכה והגבירו – כאשר, המטרה היא לקבל תערובת נוזלית וחלקה.
אם אתם מבחינים בגושים, המשיכו לערבב עד שיעלמו.  הניחו את גוש החמאה או שמן על גבי המכשיר החשמלי להכנת קרפ.

בכדי ליצור קרפ, יש ליצוק כמות מתאימה מהבלילה במרכז הפלטה. ובזרת כף ה-T לסובב בעדינות ולאט כך שהבלילה תתפזר באופן אחיד על גבי משטח החימום.
לאחר מספר שניות, כאשר אתם מבחינים שהשוליים של הקרפ מתחילים להתמצק, יש להפוך את הקרפ ולטגן על צידו השני.

שלפו באמצעות מרית (שאינה חדה) והניחו על גבי הצלחת.
ניתן להוסיף רכיבים במהלך הכנה וניתן לאחריה.

אופציה נוספת – מרכיבים קצת שונים – אותה פעולת הכנה!

המתכון הבא מצריך את הכנת המצרכים הבאים: כוס קמח, 2 ביצים, כוס חלב, כף שמן, כף סוכר וכפית תמצית וניל (אם בא לכם קרפ מלוח, תוכלו לוותר על הסוכר) – וכמובן, כל התוספות שאוהבים!
פעולת ההכנה זהה למתכון הקודם, כאשר, הכמויות מתאימות ליצירה של כ-6 קרפים טעימים.
אז יאללה.. תתפנקו!

לתשומת ליבכם, מי שרוצה לעשות את החיים שלו אף יותר קלים, יוכל למצוא אבקה ייעודית להכנת קרפים ופשוט לחגוג ולגוון בתוספות.


Shop this post

אהבתם? הנה המוצרים שתרצו בשביל הטיפ הזה

דילוג לתוכן