חלה עגולה לראש השנה שכל אחד יכול להכין!
ראש השנה בפתח ואין כמו לשבת סביב שולחן החג עם חלה עגולה רכה ומתוקה שאפיתם בעצמכם!
זה הרבה יותר פשוט ממה שחושבים
ראש השנה בפתח ואין כמו לשבת סביב שולחן החג עם חלה עגולה רכה ומתוקה שאפיתם בעצמכם!
זה הרבה יותר פשוט ממה שחושבים
כל מה שתצטרכו
-
מיקסר עוצמתי Selmor דגם 7916
-
1 קילו (אפשר חצי קמח לבן חצי קמח חיטה) קילוגרם קמח לבן
-
2 (או 50 ג׳ שמרים טריים) כף / כפות שולחן שמרים
-
1/2 כוס / כוסות מדידה סוכר
-
1 כף / כפות שולחן מלח
-
1/2 כוס / כוסות מדידה שמן קנולה
-
3 יחידה ביצים
-
2 כוסות מים פושרים כוס / כוסות מדידה מים
-
חופן יחידה שומשום
אופן ההכנה
אופן ההכנה
בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים וסוכר.
מוסיפים מלח, שמן, ביצים ומתחילים ללוש בעזרת וו לישה.
מוסיפים בהדרגה מים.
לשים כ- 10 דקות עד לקבלת בצק רך, גמיש ולא דביק.
מכסים ונותנים לבצק לתפוח כשעה וחצי עד להכפלת נפח.
מחלקים ל-4 חלקים, מגלגלים לגלילים וקולעים לצורת חלה עגולה (אפשר ספירלה או קליעה).
מתפיחים שוב עד להכפלת הגודל.
מברישים בביצה טרופה, מפזרים תוספת לפי טעמכם האישי.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-30–35 דקות עד שהחלה זהובה ומגרה.