• ** מוצרי החשמל של Selmor ו-Westinghouse **

  • ** יחד ננצח! **

  • ** בשל המצב הביטחוני יתכנו עיכובים במתן מענה ובזמני המשלוח – עמכם הסליחה **

  • ** בואו לבשל איתנו! קבלו ושתפו מתכונים ותמונות עם המוצרים **

מתכון פשוט וטעים לשבועות

שבועות זה החג בו מפגינים יכולות במטבח ופותחים שולחן ארוך וגדוש במנות. האנטי פסטי הזה יוסיף בול את הצבע שהשולחן שלכם זקוק לו! תוך כמה דקות עבודה בלבד.

דרגת קושי: קל

זמן בישול: 25 דקות

מנות: 2

שבועות זה החג בו מפגינים יכולות במטבח ופותחים שולחן ארוך וגדוש במנות. האנטי פסטי הזה יוסיף בול את הצבע שהשולחן שלכם זקוק לו! תוך כמה דקות עבודה בלבד.

כל מה שתצטרכו

  • שיני שום

    5 שיני שום

  • חזה עוף

    4 חתיכות חזה עוף

  • שמן זית

    2 כפות שמן זית

  • בטטות

    3 בטטות

  • בצלים סגולים

    1 בצלים סגולים

  • קישואים/זוקיני

    4 קישואים/זוקיני

  • פלפלים אדומים

    3 פלפלים אדומים


אופן ההכנה

אופן ההכנה

הכנת העוף
  • 1 מחממים את הסיר עם שמן ומטגנים את נתחי העוף 8-5 דקות להזהבה קלה. מוציאים את העוף ומעבירים לכלי אחר.
  • 2 מטגנים בצל בסיר שבו טוגן העוף 5 דקות לריכוך והזהבה קלה. מוסיפים גזר ושום ומטגנים-מערבבים דקה-שתיים.
  • 3 מחזירים את חלקי העוף המטוגנים, מוסיפים כרוב ניצנים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  • 4 מערבבים את חומרי הרוטב בקערה ויוצקים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
תיבול
  • 5 מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 6 מעבירים את הסיר לתנור ואופים עוד כ-30 דקות ללא מכסה עד שהעוף מוכן.

דילוג לתוכן