פסטה ירוקה ביתית מ-3 רכיבים ללא גלוטן ברוטב פסטו.
מי אמר שפסטה טרייה לוקחת שעות?
כמה טעים ויפה - ככה פשוט! (לב ירוק)
בכמה דקות עבודה תקבלו - פסטה ירוקה, ללא גלוטן, ברוטב פסטו קליל ורענן.
מי אמר שפסטה טרייה לוקחת שעות?
כמה טעים ויפה - ככה פשוט! (לב ירוק)
בכמה דקות עבודה תקבלו - פסטה ירוקה, ללא גלוטן, ברוטב פסטו קליל ורענן.
כל מה שתצטרכו
-
קוצץ חשמלי נירוסטה סלמור
-
2 ספלים אפונה קפואה (מופשרת במסננת) כוס / כוסות מדידה אפונה
-
250 גרם קמח שקדים
-
5 כפות כף / כפות שולחן קמח תפו"א
-
חופן יחידה פטרוזיליה
-
חופן עלים יחידה בזיליקום
-
חופן יחידה אגוזי מלך
-
1 כף / כפות שולחן שמן זית
-
1 כפית / כפיות מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה
פסטה: טוחנים את כל החומרים יחד בקוצץ המזון של סלמור עד לקבלת בצק ירוק ואחיד.
בעזרת מספריים, גוזרים חתיכות קטנות מהבצק ישר אל תוך סיר עם מים רותחים.
מבשלים כ־2 דקות, עד שהפסטה צפה על פני המים ואז היא מוכנה!
פסטו: טוחנים הכל יחד בקוצץ המזון של סלמור עד למרקם חלק.
מערבבים עם הפסטה החמה ומגישים!