עוגת גבינה ב-5 דקות הכנה!
אין מצב שישאר ממנה פירור!
עוגת גבינה קרה במרקם של ענן, במתיקות מעודנת ובמינימום עבודה!
אין מצב שישאר ממנה פירור!
עוגת גבינה קרה במרקם של ענן, במתיקות מעודנת ובמינימום עבודה!
כל מה שתצטרכו
-
מיקסר עוצמתי Selmor דגם 7343
-
קוצץ חשמלי נירוסטה סלמור
-
150 גרם ביסקוויטים
-
100 גרם חמאה
-
גביע 25 % יחידה גבינת שמנת
-
שקית יחידה אינסטנט פודינג וניל
-
1 כפית / כפיות תמצית וניל
-
2 יחידה שמנת מתוקה
-
3/4 כוס / כוסות מדידה אבקת סוכר
אופן ההכנה

אופן ההכנה
מרפדים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה.
טוחנים ביסקוויטים בקוצץ חשמלי של סלמור
מערבבים עם החמאה המומסת.
מהדקים לתחתית התבנית ומעבירים לקירור.
שמים בקערה: גבינה, פודינג ווניל ומערבבים היטב.
בקערת המיקסר מקציפים שמנת ואבקת סוכר לקצפת יציבה.
מקפלים את הקצפת אל תערובת הגבינה ויוצקים לתבנית
מקררים במשך 3 שעות במקרר להתייצבות
